Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aurafényképezés - diagnózis felsőfokon

2008.11.01

 

 

Az emberek kezdik felismerni, hogy szervezetünk működésében magasabb energiák is szerepet játszanak és ha ezekre odafigyelnek, egészségüket megőrizhetik, harmónikussá tehetik életüket. Ma már az aurafényképezés mindenki számára lehetővé teszi az auralátók különleges képességét, az emberi testet körülvevő elektromágneses mező érzékelését, továbbá az aura színeinek megjelenítését és az általa közvetített információk megismerését.

Az aura - a testet körülvevő energiamező - információt hordoz az ember fizikai, mentális, érzelmi és szellemi állapotáról. Az aurát a reakciók, a belülről és kívülről jövő információk alakítják, folyamatosan változtatják, de fő hangsúlyaiban viszonylag állandó.

Az aurafotó megmutatja az aura színét, méretét, alakját ezen keresztül a személyiséget, energiarendszert, a mentális és fizikai állapotot.

Az aurát nem úgy kell elképzelni, mint egy állandó, egy színben pompázó védőburkot a test körül, hanem mint egy folyamatosan változásban lévő, az emberi testtel együtt élő, annak minden változását lekövető pulzáló elektromágneses mezőt. A fotón megjelenített auraszínek elemzése kiterjed a viszonylag állandó alapszín, a befogadott energiák és érzések hatásainak megállapításásra, valamint a külvilág, környezet felé közvetített energiák, információk vizsgálatára. Az ember aurájában megjelenő színek egy adott időpontra vonatkozó adatokat közvetítetnek, hatásuk egyénenként változik, ezért értelmezésük is személyre szabottan történik.

Az aura formája információt hordoz arról, hogy a vizsgált személy extrovertált vagy introvertált tulajdonságokkal bír-e. Láttatja az energiatöbbletet, vagy éppen a hiányos szürkésebb területeken energiahiányt mutat. A múltban keletkezett fizikai és lelki sérülések nyomait is őrzi az aura.

A Csakra, szanszkrit eredetű szó, kereket jelent, magyar megfelelője a csokor szó. A fotón megjelenített adatok a csakrákról is adnak információt. A gerincvonal mentén 7 fő energia központ helyezkedik el. A csakrák biológiai funkciójukban kapcsolódnak a fizikai testhez, szervekhez, a mirigyrendszerhez és az idegekhez. A csakrák fő feladadata a fizikai test vitalizálása, az aurarétegek közötti energiaátvitel biztosítása. A csakrákban mutatkozó zavarok megjelennek az aurában is és befolyásolják annak méretét, alakját. Minden csakrának megvan a maga frekvenciája, ezáltal minden csakrához tartozik egy szín. A csakrához továbbá hozzárendelhetők a belső elválasztású mirigyek, a bolygók, az asztrológiai jegyek, fizikai és lelki betegségek, a hét napjai, drágakövek és még lehetne sorolni.

A csakrák kiegyensúlyozására és ezáltal az aura harmonizálására sokféle módszer létezik. Minden ember más és más, ezért energiarendszerük feltöltésére teljesen eltérő módszereket is alkalmazhatnak. Tulajdonképpen bármi használható terápiaként, a lényeg, hogy adott helyzetben annak a személynek tökéletesen megfelelő legyen. Van, akit az egyensúlyoz ki, hogyha elmegy futni, vagy akinél a harmóniát a család számára elkészített ebéd megfőzése hozza, van akinek egy mosolygós alma elfogyasztása, persze tudatosan is lehet alkalmazni harmonizáló gyakorlatokat, meditációkat.

Néhány módszer, ami segíthet a harmónia elérésében: színterápia, meditáció, illóolajok, tornagyakorlatok, ételek, Bach-virágterápia, fényterápia, jóga, hangterápia, masszázs, mágnesterápia, kristályok, stb.

A mágneses ékszerek hatása is kimutatható auránkban, energiakiegyenlítő szerepe rövid időn belül megmutatkozik.

Az ékszerekben lévő drágakövek és féldrágakövek szintén hatnak energiarendszerünkre, Rodolit, Citrin, Peridot, Kék topáz, Ametiszt, mintha csak egy csakralétrán lépegetnénk felfelé.

Figyeljük magunkat, figyeljük, hogy különböző tényezők milyen hatásokat váltanak ki belőlünk és ezáltalál összeállíthatjuk saját auraharmónizálási módszerünket.

F.R.