Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újévi fogadalmak

2010.01.03

2010-et írunk. Évforduló. Itt az ideje, hogy változtassunk életünkön! Az új évi fogadalmak új célokat, új életet igérnek, új energiákat vonzanak életünkbe. Célszerű fogadalmainkat hangosan kimondani, mással megosztani, sőt írjuk is le! A szó elszáll, az írás megmarad, klisé, de igaz :)

 

Az időzítés tökéletes: ahogy mondani szokták új év-új kezdet. Egyszerre egy nagyobb változást iktassunk be az életükbe, mert a szervezet többet nem képes pozítivan kezelni. Ha az új szokásunk már napi rutinná, az életünk részévé válik, akkor haladhatunk tovább. Keressünk társat fogadalmunk megvalósításához, ha az erők összeadódnak, hatványozódik az eredmény. A választott partnerünknek más a bioritmusa, így egy-egy mélypolyton könnyen átsegíthetjük egymást.

 

Ilyenkor érdemes tarot kártyát vetnünk, megnézni, hogy mi az a fő vonulat, ami jellemezni fogja 2010-es évünket. Illetve megnézni, hogy havonta milyen kihívásokra számíthatunk, és e szerint tervezni évünket. (pl. utazások időpontjának kiválasztása, munkahelyváltoztatás, tanulás, stb) .

 

Készítsünk el a saját 2010-es "Bakancslistánkat". A címet a Bakancslista film után választottam, aki nem látta még, annak szívből ajánlom. Készítsünk listát, hogy mi az amire vágyunk, amit szeretnénk megvalósítani ebben az évben, merjünk álmodni, de álmaink legyenek megvalósíthatóak. Egy egy "álom" mellé írjunk hónapot, hogy mikor tervezzük megvalósítani, ez közelebb viz hozzá. Nem kell itt egetrengető dolgokra gondolni, nem kell mindig megváltani a világot, az a lényeg, hogy a Te egyéni fejlődésedben, a Te lelkednek, a Te testednek, a Te szellemednek örömet okozott a kitüzőtt cél elérése.

 

Kép

Mindenkinek sikeres fejlődést kívánok!

 

Ritu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.