Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Asztrológia

2008.01.15

Ismerd meg önmagad és alakítsd jövődet az asztrológia, mint önismereti módszer segítségével. Az asztrológia hathatós segítséget nyújt az önmegismeréshez és önátalakításhoz, önmagunk és világunk jobb megismeréséhez.

 

 

Az ember életének képi megjelenítése a személyes horoszkóp, vagy születési horoszkóp. Megmutatja azt a pillanatot, amikor az egyén belépett az univerzumba és megkezdte személyes élettörténetét. Születési térképünk (chart) elkészítéséhez szükség van a pontos születési dátumra (év, hónap, nap, óra, perc, és hely). Egy asztrológus jelentős információkat olvashat le erről a térképről.

 

Az asztrológia nem mutatja meg jövőnket, de megvilágítja személyiségünket és lehetőségeink fő építőköveit. Azonban fontos azt látni, hogy nincsenek eleve elrendelt dolgok. Személyes térképünk több lehetőséget tár fel előttünk és az előrejelzések is "csak" lehetőségeket mutatnak. Egy azonban biztos, hogy az asztrológia nem helyettesíti a személyes döntések véghezvitelét, mert döntéseinkért csakis magunk vállalhatjuk a felelősséget.

 

Önismereti módszer: az állatövi jegyekhez, és a bolygókhoz kapcsolódó tulajdonságok megismerésével, közelebb kerülünk önmagunk megismeréséhez.

 

Előrejelzések: személyes horoszkópunk elkészítése és megértése után, készíthetünk előrejelzéseket, éves, havi és napi előrejelzéseket. Ezáltal lehetőségeket kapunk bizonyos események véghezvitelére illetve elkerülésére önálló döntéseink alapján.

 

Felhasznált irodalom: Sally Morningstar Nagy jóskönyv

 

 

 

FR

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.